"It's only through writing that I've ever been able to suppress life's personal disappointments. When I can't write I feel anxious and out of sorts and am easily riled, though I'm usually able to control my emotions..."
- Pramoedya Ananta Toer (The Mute's Soliloquy: A Memoir)
["Hanya dengan menulis aku mampu menekan segala kekecewaan peribadi hidup. Bila aku tidak menulis, aku merasa cemas & tidak keruan serta mudah gusar, walau selalunya aku bisa mengawal emosiku..."]

Tuesday, February 17, 2009

I'M A SINGER?!!!

Yes... singing is my hobby. Tapi dalam bilik karaoke with friends la! Tapi masa my birthday last Saturday (14th February 2009), I just suka-suka enter pertandingan saringan karaoke kat Bangsar (diuja oleh Kak Nita from Anita Entertainment & Production... huhu!), tak kenal pun who the hell is the judges masa tu. Datang pun lambat... and finally dapat masuk semi-final & later masuk final! Alhamdulillah... walaupun sebenarnya gentar menghadapi cabaran baru ni. Masa kecik dulu berangan gak nak jadi superstar performing on stage. Tapi rasanya sejak jadi artis komik ni, I rather stick to who I'm now rather than go further as an entertainer on stage! Ketar lututtttttt u'all!!!!

video

Semi Final (16hb. February 2009) kat Kompleks Niaga Utama, Bangsar.

4 comments:

Firol said...

hamboi..tak sangka lak..bleh nyayi tu...

Fakhrul Anour said...

Alhamdulillah... tapi suka-suka jer. Maklum ler sambut arijadi yang ke-34. Nak gak buat sesuatu yang X-Factor... huhu! Baru ler tau, berucap atas pentas dengan nyanyi rasa lain sangat!

dandelinoid said...

yes, dah jumpa gak blog fakhrul anour..

admire cinta tunggal...

xda lagi novel seterusnya..?

Fakhrul 'Ayour' Anour said...

dandelinoid: maaf sbb lama menjawab soalan ni, ter-miss! Haha... terbaru ialah 'Pentas Realiti: Aspirasi Seni'. ^_^