"It's only through writing that I've ever been able to suppress life's personal disappointments. When I can't write I feel anxious and out of sorts and am easily riled, though I'm usually able to control my emotions..."
- Pramoedya Ananta Toer (The Mute's Soliloquy: A Memoir)
["Hanya dengan menulis aku mampu menekan segala kekecewaan peribadi hidup. Bila aku tidak menulis, aku merasa cemas & tidak keruan serta mudah gusar, walau selalunya aku bisa mengawal emosiku..."]

Thursday, October 15, 2009

'PENTAS REALITI: ASPIRASI SENI' SIAP!

Yea! Yang dinantikan sudah tiba. Akhirnya saya & team GEMPAK STARZ™ berjaya menyiapkan novel ringan terbaru saya selepas 'Kaoru's Cake House'. Nantikannya di pasaran November 2009 dengan harga RM7.50. Ikuti gak interviu eksklusif saya bersama majalah GEMPAK™ 239 (1hb. November 2009). Saya harap karya terbaru ini akan memberi lebih peluang untuk saya terus maju di dalam industri ini, Industri Komik Malaysia yang semakin meningkat naik. Trimas kepada semua yang telah menyokong saya sekian lama. Orait!

Novel ringan kali ni saya bawakan dengan kelainan tersendiri. Ia bukan sekadar bacaan novel biasa kerana turut menyelitkan babak² komik sebagai garapan cerpen² PENTAS REALITI saya yang pernah tersiar di dalam majalah GEMPAK™ sekitar tahun 2000-2001. Malah saya gak menghasilkan ilustrasi² terbaru eksklusif untuk tatapan pembaca. Yang lama diberikan nafas baru... semoga ada menyenanginya.

6 comments:

SaRa_wo Sensei said...

i will buy it...=p
all da best fakhrul Anour and Gempak Starz..!!!!

Fakhrul Anour said...

Trimasss! Jumpa di MCC2009 kat Sg. Wang nanti!

mohamad 'may' yawmon said...

hello beb! i follower baru u! btw, nak invite u untuk join i punya exhibition cinephoto! kat situ nanti, bole lah u promote ur new komik n koleksi2 yang u ada! batu lonjatan untuk student2 tahu u punya komik! jom lah join... =D

Zarul Helmy -Faz- said...

Abg Fakhrul~~ nak satu~~ beserta Tandatangn dr abg~~ hu~huhuhu`~~

Fakhrul Anour said...

Pembetulan! Bukan MCC2009 tapi 100% GEMPAK STARZ™ kat sg. Wang.

Hi May... hmm... tak sure lagi. Anything untuk invitation, u boleh call Kak Yati di talian 03-90561637 ext 123. Trimas!

Faz... datang 100% GEMPAK STARZ™. Jumpa di sana k!

mohamad 'may' yawmon said...

its okay beb! thanks for the number! nnti i try contact!